Top
GP Digital / Nyheter  / Oppgradering av utstyr: Derfor bør du velge Mac
Illustrasjonsfoto MAC

Oppgradering av utstyr: Derfor bør du velge Mac

«Team Mac» eller «team PC»? Vi har alle våre preferanser. Som regel baserer de seg på gammel vane. Men har du tenkt på fordelene ved å bytte?

Hos GP Digital fører vi både Mac/Apple, Windows og Android. Vi ser at trendene skifter; Mac har blitt et mer populært valg enn tidligere. Det finnes det flere grunner til.

Her er hvorfor du bør vurdere å velge Mac neste gang du skal oppgradere datautstyret ditt:

 

1. Svært kraftige chiper og lang batteritid

Med den nye M2-chippen til Mac får du og teamet ditt lynraske prosessorer og utrolig strømeffektivitet.
MacBook Air med Apple M1 chip er opptil 3,5 ganger raskere enn tidligere, mens MacBook Air med M2 er opptil 13 ganger raskere enn den Intel-baserte modellen.

En 14-tommers MacBook Pro med M1 Pro eller M1 Max gir opptil 13 x høyere grafikkytelse.

Med imponerende 18 timers batteritid, har MacBook Air kreftene du trenger for å jobbe hvor, hvordan og omtrent hvor lenge du vil.

 

2. Passer for bedrifter med både store og små IT-miljøer

Mac er intuitiv å bruke og enkel å administrere. Enkelt oppsett og Apples Overførings­assistent hjelper deg med å komme raskt i gang med Mac. Den er intuitiv å bruke og enkel å administrere. Slik er den perfekt for selskaper både med og uten dedikert IT‑støtte.

Du kan konfigurere enheter hvor som helst med berørings­fri utrulling og administrere på alle nivåer med MDM.

 

 


3. Mac koster mindre (i lengden)

Med færre supportforespørsler, mindre behov for programvare og høyere restverdi blir besparelsene store. Sammenlignet med PC kan en Mac gi en besparelse på opp mot NOK 8657kr i løpet av tre år.

PC har også steget mye i pris i det siste, mens Mac ikke har steget tilsvarende. De to nærmer seg dermed i prisklasse ved nykjøp.

 

 

4. Innebygd sikkerhet

Mac er trygg fra øyeblikket du skrur den på, takket være innebygde funksjoner som sikker oppstart med maskinvareverifisering, sanntidskryptering, Touch ID og Gatekeeper, er Mac blant de tryggeste alternativene når du velger hardware.

 

Kjøper du fra en Apple Partner, er du sikker på at du får rådene og supporten du trenger for best utnyttelse av Mac-produktene dine.

GP Digital er Apple Partner. Snakk med oss, vi hjelper deg!

 

Kontakt GP Digital.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.