Top
GP Digital / Uncategorized @no  / Videokonferanse på en helt ny måte
Illustrasjonsfoto: Møterom

Videokonferanse på en helt ny måte

Nå som verden endres til en mer hybrid jobbfremtid, er videokonferanse viktigere enn noensinne.
Tradisjonelle videokonferanseverktøy har ikke fleksibilitet til å levere sømløst, høykvalitets videosamarbeid i alle situasjoner. Det er på tide å utvide mulighetene for hvor og hvordan vi kobler oss sammen.

Jabra PanaCast-familien har en unik kombinasjon av intelligensdrevne video-, lyd- og AI-funksjoner, spesielt utviklet for hybridarbeid. La oss gå litt nærmere inn på de forskjellige løsningene:

PanaCast 50

Jabra PanaCast 50 er en avansert romløsning utviklet for å være den første intelligente videobaren som er klar for nåtidens måte å holde digitale møter på. Den har kraftig AI-drevet lyd, video og datastrøm og tre 13-megapikselkameraer montert i en høypresisjons multikameraoppstilling som gir 180° dekning i panoramisk 4K, i tillegg til utrolig lydkvalitet fra en av verdens ledende produsenter av profesjonell lyd.

PanaCast 50 tilbyr en rekke intelligente funksjoner, som live Safety Guidance, Intelligent Zoom og  Virtual Director-modus som intuitivt tilpasser bildet basert på hvem som snakker.

PanaCast

Jabra PanaCast har 180° visning i et kompakt, bærbart design. Den er utviklet for å levere intelligent 180° panoramisk 4K videokonferanse og kan brukes på alt fra små møterom til klasserom og hjemmekontorer. Et perfekt valg for brukere som ønsker alle fordelene med intuitiv panoramateknologi i et kompakt design.

Jabra PanaCast. Produktfremvisning.

PanaCast 20

Jabra PanaCast 20 er en førsteklasses bærbar enhet utviklet for intelligent personlig videokonferanse. Den har kraftig innebygd AI og leverer perfekte bilder gjennom Intelligent Lighting Optimization, personalisert Intelligent Zoom og Picture-in-Picture-modus.

Kameraet passer perfekt på alle skjermer og tar førsteklasses videosamarbeid ut av kontoret og inn i hjemmet eller med deg når du er på farten.

Illustrasjonsfoto: PanaCast 20 videokonferanse hjemme.

GP Digital er profesjonell leverandør av smarte møteromsløsninger. Bestill utstyr direkte fra oss, eller ta kontakt for å avtale utforming og oppsett spesialtilpasset deres lokaler.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.