Top
GP Digital / Uncategorized @no  / På tide å oppgradere reserve-møterommet?
Illustrasjonsbilde: Umoderne møterom uten digitale hjelpemidler

På tide å oppgradere reserve-møterommet?

De fleste bedrifter har det; Et rom som blir brukt kun når alle de andre møterommene er opptatt. Det er lite, ofte mørkt og mangler moderne utstyr. Hvor deilig hadde det ikke vært å gjøre et par enkle grep for og transformere dette siste-valg-rommet om til et sted å ta med seg de viktige 1:1-møtene? Et sted det er hyggelig å sette seg ned for å bli med på Teams-møtet det bare er du fra bedriften som skal være med på. Et rom som har akkurat det du trenger, på akkurat den plassen du trenger. Løsningen er ikke langt unna.

Rally Bar Mini: Den ultimate løsningen for små møterom

Med knivskarp video, enestående farger og dekning av hele rommet, er Rally Bar Mini et utmerket valg for små møterom som trenger oppgradering.

Kjøp Rally Bar Mini til møterommet. 

Den førsteklasses alt-i-ett videoplanken gir møtet ditt kvalitet av ypperste klasse – Den leverer like bra kvalitet som større videobarer. Video-baren har lyd og video som i et studio, og ytelse med AI-funksjonalitet.

Rally Bar Mini. Produktfremvisning.

Kraftige virkemidler i beskjeden innpakning

Rally Bar Mini har et 4K Kamera med digital zoom, kraftige høyttalere med lav forvrengning og et avansert mikrofonsystem. Den kan plugges inn og brukes med hvilken som helst PC eller Mac, eller en kan bruke den innebygde Android Appliance for å kjøre Zoom, Teams eller andre videkonferanseprogram direkte på enheten.

Ved å bruke AI, menneskelig oppfatning og motorisert panorering og vinkling, tilpasser Rally Bar Mini seg møtedynamikken og holder kameraet på handlingen.

 

GP Digital er profesjonell leverandør av smarte møteromsløsninger. Bestill utstyr direkte fra oss, eller ta kontakt for å avtale utforming og oppsett spesialtilpasset deres lokaler.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.