Top

Klemmetsby-Firing: IT over fjord og fjell

IT-løsninger, Office 365

BYRÅGRUPPEN HEDER

Klemmetsby-Firing begravelsesbyrå holder til ved fem forskjellige lokasjoner i Vestfold og Telemark. Byrået har 12 fast ansatte, samt flere som bistår ved behov på dagtid og i vaktordning. Ingen av disse jobber med IT.

På andre siden av Oslofjorden sitter folka i GP Digital. Det er herfra Klemmetsby-Firing får levert datautstyr og generell IT-kompetanse; Nødvendigheter for å få hverdagen til å gå rundt.
Avstand er ingen hindring.

 

IT håndtert på best mulig måte

Heidi Klemmetsby er daglig leder i Klemmetsby-Firing begravelsesbyrå. For snart et halvt år siden, ønsket hun å bytte leverandør av IT-systemene i bedriften. Valget falt på GP Digital i Halden.

– Jeg er veldig fornøyd med kommunikasjonen og tjenestene vi får levert fra GP Digital. Det er mye å forholde seg til innen IT, som jeg ikke nødvendigvis alltid forstår meg helt på. Vi stoler på at GP Digital håndterer alt dette på best mulige måte for oss.

GP Digital leverer «alt» innen IT til Klemmetsby-Firing, til alle deres fem lokasjoner. De drifter og leverer blant annet Microsoft 365, nettverk som tjeneste og hardware.

Det de ansatte i Klemmetsby-Firing sitter igjen med, er tjenester, moderne kommunikasjonsløsninger, service og kommunikasjon som fungerer godt for dem.

 

Heder-byråene inn mot felles løsning

I GP Digital, så vel som på GP Huset generelt, ligger det meget god bransjekunnskap rundt begravelsesbyråer. GP Digital leverer IT-løsninger og support til 4 byråer i byrågruppen Heder.
GP Økonomi fører også regnskap for mange begravelsesbyråer i gruppen.

– Vi får rask og god hjelp fra GP. Å bytte IT-leverandør til GP Digital har vært enkelt – Uten ulemper eller vanskeligheter, sier Heidi.

Å ha samme IT-leverandør i GP Digital, gir byråene i gruppen verdi i form av at de da kan knyttes opp mot en felles løsning.

Tilbakemeldingene GP Digital får fra Heidi Klemmetsby, betyr mye. Gjennom tett samarbeid har det kommet klart frem at Heidi bærer en skarp stemme: Hvis hun ikke er fornøyd, vil det komme tydelig frem.

GP Digital takker for samarbeidet og ser frem til videre arbeid med gode IT-løsninger for Klemmetsby-Firing og andre selskaper i Byrågruppen Heder.

Date