Top
GP Digital / Systemutvikler

Systemutvikler

Hils på digitaliseringsteamet til GP Digital – Vi vil gjerne jobbe med deg!


GP Digital søker
systemutvikler i Halden
 


Om oss
 

Teamet til GP Digital er en fin sammensatt gruppe med ulik bakgrunn og erfaringer:

Ramazan er en ung og lidenskapelig systemutvikler, skikkelig blid og løser problemer i hverdagen.  Lars-Henrik er en lugn og trivelig svenske, har jobbet hos oss i mange år og er vår mest erfarne programmerer. Petter er vår «go-to-guy» på alt som har med Azure infrastruktur å gjøre og han har også ansvar for vårt driftsteam, som sørger for at alt er stabilt og trygt. Henrik kan ikke kode noe som helst (etter eget utsagn), men er et viktig bindeledd mellom kunder og utviklere. David er daglig leder, som også synes det er fryktelig moro å kode…

Vi har et luksusproblem, og det er at det er (litt for) stor etterspørsel etter våre tjenester.  

SystemutviklerVår nye systemutvikler, hvem er du?

Vi trenger deg, helst med et par års erfaring, med på laget som systemutvikler. Har du kunnskap innen C#/.NET, HTML/CSS/JavaScript og erfaring med Angular (eller React/Vue e.l) er det et stort pluss. Da prekær vi! 

Teamet vårt vil jobbe med deg, som tar initiativ, liker å jobbe på egenhånd, men som også trenger TLC (<3) av et faglig sterkt team i ryggen. Kanskje du har praktisk erfaring med Azure og Azure DevOps, og kjenner til scrum/agile utviklingsprosesser?  Yay, sier vi da!  

Har du noen prosjekter du kan vise oss, og er nysgjerrig på stillingen? Ta en kaffe med oss i Halden, og kom innom på en prat.

Avtal tid med David, ved å sende en e-post til: da@gp.no 

  

Litt mer om GP Digital:   

🚀 Hos oss vil du jobbe med kunder fra alle hjørner av næringslivet, både i den private og offentlige sektor. Forbered deg på å bli en allsidig ekspert!
👾 Vi har et dynamisk miljø og tror på fleksibilitet, respons og kontinuerlig forbedring. 
🎉 Vi tilbyr et miljø hvor du vil lære, bli utfordret, og hvor dine ideer vil forme hvordan vi skal jobbe med teknologi fremover. I tillegg gjør vi sosiale ting sammen. 😊   

Les mer om GP Digital her!

GP-Gruppen AS, en «one stop shop» for næringslivet 

GP-Gruppen AS er heleier / deleier i selskapene GP Digital AS, GP Økonomi AS og GP Marked AS. Totalt er vi ca. 30 medarbeidere og omsetter for mellom 60 og 70 millioner kroner. Vår virksomhet skjer med utgangspunkt i «GP Huset» som vi har etablert både i Halden (Os Allé 13) og på Inspiria i Sarpsborg. 

Selskapene i GP-Gruppen har høy kompetanse innenfor IT-løsninger, regnskap og økonomi samt web og markedskommunikasjon. Vi opplever det som en stor styrke, og noe som bidrar til at vi kan se muligheter for våre kunder i et helhetlig perspektiv. Det gjør også at fagmiljøet man er en del av, blir mye mer spennende. Framtiden betyr i økende grad effektivisering og digitalisering, og her har vi som mål å være i første rekke. 

Hva kan du forvente av oss i GP-Gruppen? 

– Et spennende og bredt fagmiljø innenfor områdene regnskap og økonomi (GP Økonomi), IT-løsninger (GP Digital) samt web og markedskommunikasjon (GP Marked).  

– En moderne arbeidsplass i nye og flotte lokaler sentralt i Halden 

– En god og trygg arbeidsplass der forholdene ligger til rette for både faglig og personlig utvikling 

– Et bredt tilbud om kurs slik at du både kan opprettholde og videreutvikle din kompetanse 

– Fleksibel arbeidstid og gode muligheter for avspasering 

    Til glede for alle våre ansatte: 

– Meget god pensjonsordning og konkurransedyktige lønnsbetingelser 

– Meget god uføre- og gruppelivsforsikring 

– Flott og meget familievennlig firmaleilighet med panoramautsikt over havet. Den ligger på Gran Canaria i et område som har verdens beste klima 

– Prisgunstig treningstilbud 

– Matnyttig og hyggelig lunsjordning 

 

Great Place to Work

Våre ansatte har snakket! Vår bedriftskultur er fantastisk, og vår Great Place to Work-sertifisering beviser det.

Les mer…