Top
GP Digital / Tjenester  / Applikasjoner / Integrasjoner

Integrasjoner

En integrasjon kan være nøkkelen til mindre frustrasjon, tidsbesparelser og bedre utnyttelse av dine applikasjoner. GP Digital har utviklet en rekke ulike integrasjoner mellom forskjellige applikasjoner. Dette kan f.eks være import av timegrunnlag til en lønnskjøring, overføring av ordreinformasjon til et økonomisystem, rapportering av økonomiske data til en Excel-modell eller liknende. Vi har stor kompetanse på ulike utviklingsverktøy og SQL-databaser og kan hjelpe deg å finne den beste løsningen for at dine applikasjoner skal henge sammen.

De aller fleste applikasjonene vi har utviklet, er integrert til et økonomisystem, lønnssystem, CRM-system eller liknende.

Tripletex integrasjoner

Skybasert økonomisystem trenger ofte kobling til en eller flere applikasjoner man bruker i det daglige arbeidet. Vi har spesialisert oss på å utvikle integrasjoner og er integrasjonspartner til Tripletex. Dette gir spennende muligheter og effektiv behandling av data.

Har du et system du trenger å integrere mot f.eks et økonomisystem så kan du samtidig vurdere å bytte økonomisystem og få det beste fra flere verdener. Tripletex er et markedsledende skybasert økonomisystem og lar seg integrere med de aller fleste andre applikasjoner. Tripletex sitt API (integrasjonsgrensesnitt) er i verdensklasse og gir oss store muligheter for samhandling.

Spesielt er vi stolte av vår integrasjon mellom IT-managementsystemet «Connectwise Manage» og Tripletex.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.