Top
GP Digital / Tjenester  / Applikasjoner / Spesialutviklede applikasjoner

Spesialutviklede applikasjoner

Vi har i mange år utviklet ulike større og mindre applikasjoner for å håndtere spesielle behov hos kunder våre. Dette kan være alt fra enkel konvertering av en fil til større applikasjoner for håndtering av bedriftens forretningsområder. I mange tilfeller gjøres det tidkrevende operasjoner som kunne vært løst ved å tilføre eksisterende standardsystemer «det lille ekstra». Vi kan se på dette sammen og komme med forslag på hvordan vi kan forbedre dine systemer.

De fleste løsningene vi utvikler baseres på Microsoft-plattform .Net, og vi benytter de nyeste utviklingsverktøyene som for eksempel Visual Studio. For mange av løsningene bruker vi i tillegg Microsoft SQL Server for lagring av data. Vi utvikler også ulike funksjoner med Javascript og PHP.

Vår egen timefangstapplikasjon TiPro er et eksempel på løsning hvor vi har kombinert en web-løsning med SQL-database. Andre løsninger vi har utviklet er

  • Rocky for administrasjon og oppfølging av abonnementsfakturering
  • Evo for håndtering av ordre og produksjon
  • Reisesystemet for booking og oppfølging av reiser og turer

De aller fleste applikasjonene er dessuten integrert med et økonomisystem, hvor vi har kompetansen til å skape de aller beste løsninger.

Vi har stor kompetanse på å integrere spesialutviklede applikasjoner med det skybaserte regnskaps- og lønnssystemet Tripletex.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.