Top
GP Digital / Tjenester  / Digital arbeidsplass / Microsoft 365

Microsoft 365

Forestill deg nye måter å jobbe på med Microsoft 365 og Microsoft Teams. Chat, ring, arranger nettmøter og samarbeid i sanntid, enten du jobber eksternt eller fra kontoret. Få én integrert løsning som inkluderer Teams, OneDrive, skylagring og Office-apper med avanserte sikkerhetsalternativer – til en pris som passer bedriften din.

Vær produktiv, hvor som helst og når som helst

Microsoft 365 er utformet for å hjelpe deg å oppnå mer, med nyskapende apper, intelligente skytjenester og sikkerhet i verdensklasse.

Chat, anrop og møter med Microsoft Teams

 • Del meningen og personligheten din. Send GIF-er, klistremerker og emojier i gruppechatter eller én-til-én-meldinger.
 • Gå umiddelbart fra gruppechat til videokonferanse med ett klikk. Team som består av 2 eller 10 000 personer kan møtes på ett sted – uansett hvor mange steder de befinner seg på.
 • Foreta og motta samtaler med interne og eksterne grupper ved hjelp av anrop med Microsoft Teams, telefonsystem, abonnement eller direkte ruting.
 • Finn, del og rediger filer i sanntid ved hjelp av kjente apper som Word, PowerPoint og Excel i Teams.

Del filene dine fra hvor som helst med skylagring

 • Microsofts produkter for fildeling og fillagring er utformet slik at du kan lagre, få tilgang til, redigere sammen og oppdatere filer fra hvor som helst. Du kan også dele filer både i og utenfor organisasjonen.
 • Administrer filene dine hvor som helst med 1 TB lagringsplass i OneDrive.
 • Produkter for fildeling og -lagring er OneDrive, SharePoint og Microsoft Teams.

Office-apper og -tjenester

 • Bruk, del og samarbeid i Word, Excel og PowerPoint i Microsoft Teams.
 • Nå får du Office-appene på alle enhetene dine, og du får mer gjort – uansett hvor du befinner deg – på nesten hvilken som helst enhet.
 • Office-produktene i skyen er Outlook, Word, Excel og PowerPoint
 • De samme Office-programmene du har brukt i årevis, i tillegg til alle fordelene som følger med skyen.

E-post og kalender

 • Hold deg oppdatert og få jobben gjort med profesjonell e-post og kalenderprodukter. Du får med en tydelig, enhetlig visning av e-post, kalender og kontakter.
 • Få tilgang til e-post, kontakter og delte kalendere fra hvor som helst. Problemfritt arbeid, der du jobber best. Produkter for e-post og kalender er Outlook og Exchange.

Sikre bedriften din

Sikre forretningsdata med en skyplattform som tilbyr innebygde sikkerhetsfunksjoner for eksternt arbeid.

Beskyttelse mot nettrusler

Beskytt deg mot virus, skadelig programvare, phishing-angrep, løsepengevirus, søppelpost og andre trusler. Microsofts verktøy for trusselbeskyttelse jobber sammen for å beskytte e-post, data, enheter og identiteter mot økende og stadig mer kostbare nettrusler.

Hold kundedataene beskyttet

Beskytt informasjon fra nettkriminelle, uautorisert tilgang og feilaktig sletting. Identifiser risikoene ved å vite hvor dataene er, og forstå hvordan de brukes. Du får hjelp med å beskytte dataene der de er, ved å konfigurere beskyttelses- og oppbevaringsetiketter.

Sikre enheten din

Bidra til å holde dataene dine trygge, også når de er tilgjengelige via ansattes personlige enheter. Prioriter sikkerhet uten å ofre produktiviteten og få en full oversikt over sikkerhetsholdningen på tvers av organisasjonen, og behandle policyer på en enkel måte med innebygde anbefalinger samt innebygd intelligens.

Identitets- og tilgangsstyring

Konfigurer og administrer enkeltbrukere, enheter og data slik at du får mer tid til å fokusere på bedriften din. Sikker tilgang til organisasjonen. Forenkle og beskytt tilgangen til enheter og apper med intelligent identitets- og tilgangsstyring, for å øke sikkerheten og produktiviteten.

Én kostnadseffektiv løsning

Med Microsoft 365 får du:

 • et strømlinjeformet samarbeidsverktøy
 • IT-konfigurasjon og -administrasjon
 • én enkel produktivitetsløsning

Alt samlet i én kostnadseffektiv løsning.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.