Top
GP Digital / Tjenester  / Digital arbeidsplass / Skrivebord i skyen

Skrivebord i skyen

ASP fra GP Digital

ASP, eller Application Service Provider, handler om en forutsigbar IT-hverdag.

For en fast månedlig kostnad per bruker, tar vi ansvaret for at alle brukere har tilgang til de applikasjonene de har behov for.

GP ASP kan leveres på Microsoft Remote Desktop Services eller fra Azure sin tjeneste Windows Virtual Desktop. Med Windows Virtual Desktop får du en fullverdig Windows 10 opplevelse levert gjennom nettverket.

Mange av våre kunder kombinerer GP ASP med Microsoft 365. En løsning som tar vare på de «gamle» applikasjonene til kunden samtidig som de tar i bruk offentlige skytjenester på en hensiktsmessig måte.

GP ASP kan leveres som en ren webtjeneste der du kjører applikasjonen direkte i din nettleser (HTML 5) eller som en klienttjeneste der du benytter din lokal installerte klientprogramvare.

Microsoft 365 i skyen

Med Office får du din egen produktivitetssky, på tvers av jobb og livet generelt. Office er alle de kjente og kjære appene du kjenner så godt som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams i tillegg til en rekke nye.

Office har blitt innarbeidet i Microsoft 365 og inkluderer nå alt du allerede kjenner fra Office 365. Microsoft 365 fremstår nå som en komplett løsning av innovative Office-apper, intelligente skytjenester og sikkerhet i verdensklasse. Se mer utførlig beskrivelse av Microsoft 365 her

Målet er å hjelpe mennesker og bedrifter til å jobbe mer effektivt og sikrere og dermed oppnå mer. Med Office-appene som en del av Microsoft 365 kan du arbeide når som helst, hvor som helst, og på hvilken enhet du selv ønsker.

Office 365 er en abonnementsbasert tjeneste hvor du betaler for de lisensene du trenger. Du har stor fleksibilitet i forhold til å utvide både antall brukere og med tilleggstjenester som er raskt tilgjengelige når du trenger dem.

De fleste Office 365-abonnementer blir automatisk Microsoft 365-abonnementer uten at det krever noen handlinger fra din side. Det blir heller ingen endringer i abonnementspriser.

Microsoft Exchange - profesjonell e-post i skyen

Den tjenesten flest har kjennskap til og ønsker å begynne med er Microsoft Exchange. Exchange har vært en hjørnestein hos Microsoft for å levere pålitelig og omfattende epost, kalender og kontaktoversikt. Sammen med klientprogramvaren Outlook har Microsoft satt standarden i bransjen når det gjelder kommunikasjon og samhandling.

Ved ta i bruk Microsoft 365 og Exchange online vil du hele tiden være synkronisert. Enten du jobber på iOS eller Android telefon, Mac eller Windows PC.

OneDrive for business - ditt hjemmeområde

Har du hørt om hjemmeområde og fellesområde? Ønsker du å samarbeide og dele filer med andre i og utenfor din bedrift?  Er du lei av å alltid måtte sitte på kontoret eller måtte koble deg på VPN for å få tak i filene dine?

OneDrive for business er ditt nye hjemmeområde. 1 TB med lagring, versjonshåndtering og mulighet for deling av filer med både interne og eksterne brukere. OneDrive for Business kan i likhet med alle andre Office 365 tjenester brukes på de fleste enheter.

Microsoft Teams

Microsoft Teams, fikk en aktualitet i 2020 som nok ingen hadde forutsett på forhånd. I Teams kombinerer Microsoft mange av sine tjenester som Exchange, SharePoint, Planner, OneNote, OneDrive for business og levere en løsning for kommunikasjon – en til en, en til mange og i grupper.

Teams er uten tvil en av Microsofts mest nytenkende app’er som tar tak i selve essensen av det å jobbe i skyen og vil være høyst aktuell også i årene fremover.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.