Top

IT-løsninger

Datautstyr

Vi leverer datautstyr til bedrifter og private i Halden og store deler av Østfold og tilbyr spennende produkter og løsninger fra markedsledende aktører som HP, Dell, Lenovo, Acer, Canon, Ricoh og Brother. De fleste andre merker kan skaffes på forespørsel.

Våre kompetente serviceteknikere og kundeveiledere hjelper deg med å finne utstyr som er optimalt for ditt behov. Vi kommer gjerne på besøk i bedriften din eller hjemme, eller du kan stikke innom vårt kundesenter i Os allé 13.

Vi har spesialisert oss på utbedring av WIFI hjemme, så ta kontakt med oss for en hyggelig data-, mobil- eller bredbåndsprat.

Eget dataverksted

GP Digital har et nytt og moderne verksted som hvor vi stiller diagnoser, reparerer, oppgraderer og utfører vedlikehold på det meste av data og mobilutstyr.

Vi arbeider like gjerne med en privatperson som bedrifter. Vi tilbyr også serviceavtaler og periodiserte vedlikeholdsrunder på datautstyr som eies av våre bedriftskunder.

Ta kontakt med oss om du har dataproblemer eller behov for forebyggende serviceavtaler. GP Digital kan gjøre din digitale hverdag enklere.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.