Top

Møterom

Et velfungerende møterom er noe man ikke klarer seg uten, og vi hjelper våre kunder helt frem til ferdig oppsatt møterom. Vi har god erfaring på digitale møterom og hjelper våre kunder å finne den riktige løsningen.

Vi tilbyr også opplæring i bruk av både møteromsutstyr og Microsoft Teams.

Våre møteromsløsninger kan også leies og vi kan tilby egne supportavtaler.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Kundecase

Fredriksten Hotell rustet opp digitale møterom og nettverk

Lokalisert i den gamle kaserna på Fredriksten festning, befinner Fredriksten Hotell seg midt festningens og Haldens historie. Til tross for historisk forankring må de digitale løsningene være topp moderne for å møte forventningene til både gjester og ansatte. Denne høsten har GP Digital gjennomført en større oppgradering av møterommene på hotellet, og det nyeste av møteromsutstyr sørger nå for god kvalitet på lyd og bilde.

– I samarbeid med GP Digital har vi fått på plass moderne løsninger av høy kvalitet. I tillegg er det enkelt for gjestene å koble seg til slik at ikke verdifull tid kastes bort på tekniske problemer, sier Marianne Olsen som er hotellansvarlig.

Fredriksten Hotell og GP Digital har også inngått avtale om «Nettverk som en tjeneste». Det innebærer at GP Digital leverer, konfigurerer og drifter en komplett nettverksløsning – både trådløst og kablet. Fredriksten Hotell betaler en fast pris per måned, og GP Digital sørger for et nettverk som bare virker. Dersom noe trenger å skiftes ut, er reserveutstyr alltid lett tilgjengelig fra eget lager.

Les gjerne mer om «Nettverk som en tjeneste».

– GP Digital har utført jobben på en veldig god måte. De forstod raskt vårt behov og kom med konstruktive forslag underveis slik at vi skulle få den løsningen som var optimal for oss. GP Digital er en god lokal leverandør som stiller opp på kort varsel om det er behov for bistand, slår Marianne Olsen fast.

Fra GP Digital sin side har de satt stor pris på samarbeidet med Fredriksten Hotell og takker for oppdraget med utbedring av møterom og nettverk.

Fredriksten Hotell ligger fantastisk til på Fredriksten festnings historiske grunn. Høyt hevet over Halden sentrum – men likevel bare en kort spasertur unna – tilbyr hotellet 57 rom, flotte fellesarealer og gode fasiliteter for kurs- og konferanse.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.