Top
GP Digital / Tjenester  / IT-løsninger og mobilitet / Telefoni og mobilitet

Telefoni og mobilitet

Digitaliseringen har medført at nær sagt alt arbeid forutsetter raske og fungerende digitale flater, det gjelder i stadig større grad også praktiske yrker. Som en konsekvens har også mobiliteten blitt stadig viktigere. Det handler om at vi jobber overalt hvor vi er og at hastigheten må være god nok til å få jobben gjort.

I dag er det ikke lenger naturlig å skille stasjonære og mobile tjenester fra hverandre – alt må samhandle sømløst for å utnytte de digitale mulighetene. Med bred kompetanse på IT-utstyr og mobilløsninger, finner vi løsningene som fungerer best for deg som kunde.

Mobit

GP Digital er medlem av Mobit-kjeden, Norges eneste uavhengige og landsdekkende aktør som tilbyr telefoniløsninger fra både Telenor og Telia.

Mobit er spesialister på mobil- og IT-løsninger for bedrifter og har nesten 300 forhandlere i et landsdekkende nettverk. Målet er å hjelpe kunder med alt de har behov for i sin digitale hverdag og ligge i forkant av de forventninger markedet har som en følge av den teknologiske utviklingen.

Med et bredt utvalg av leverandører på IT-løsninger og -utstyr, kan Mobit tilby markedet uavhengig råd og sikre konkurransedyktige priser.

Gjennom kjedefellesskapet kan vi i GP Digital raskt levere nødvendig utstyr til kunder over hele landet.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.