Top
GP Digital / Tjenester  / Kommunikasjon og sikkerhet / GP Managed Desktop

GP Desktop

GP Managed Desktop er løsningen for deg som ønsker å være proaktiv i den daglige IT-driften. For mange er arbeidsstasjonen det viktigste verktøyet i arbeidshverdagen, og man er avhengig av at den virker og er sikker til enhver tid.

GP Managed Desktop gir bedriften full oversikt over maskinparken. En agent installeres i hver maskin og verdifull informasjon sendes tilbake til tjenesten som håndteres av GP Digital.

GP Managed Desktop overvåker maskiner og servere 24/7 og rapporterer tilbake til GP Digital om eventuelle problemer som kan komme til å oppstå, eller som har oppstått. Automatiske oppgaver kan kjøres ved en feilsituasjon og feil kan rettes opp i uten at noen rører din PC eller server.

GP Managed Desktop har full oversikt over oppdateringer og skulle noen mangle, vil den prøve å «presse» dem igjennom, eventuelt varsle vårt supportapparat om at det er et problem på PC-en som trenger korrigering.

Foruten Windows-oppdateringer kan GP Managed Desktop oppdatere tredjeparts- programvare, som Java, Chrome, Firefox, Flash, Adobe Reader med mer.

Connectwise Control, kjent som det beste fjernstyringsverkøyet for PC-er, følger med, og vårt supportapparat er parate til å ta over PC’en din ved akutte behov.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.