Top
GP Digital / Uncategorized @no  / Skrivere for små arbeidsgrupper
Illustrasjonsfoto: Printer i arbeidsgruppe

Skrivere for små arbeidsgrupper

Redusere bedriftens utskriftskostnader og miljøpåvirkning, samtidig som du øker produktiviteten med mindre brukerinngrep og økt sikkerhet? Et enkelt steg på veien dit, er å gå til anskaffelse av en skriver for små arbeidsgrupper.

Skrivere designet for arbeidsgrupper er perfekt for kontormiljøet, enten det er små kontorer eller store bedrifter. De er ideelle for de som tradisjonelt har brukt laserskrivere og vil kutte kostnadene, øke produktiviteten og redusere nedetiden, samtidig som de reduserer miljøpåvirkningen og forbedrer CSR-omdømmet.

Økonomisk smart valg

Lave totalkostnader og færre erstatningsdeler gjør mindre skrivere til et attraktivt valg for bedrifter med budsjett. Enheten er designet for arbeidsgrupper, slik at bedriften kan unngå skjulte produktivitetskostnader knyttet til sentralisert utskrift. Kostnadene kan reduseres enda mer ved sjeldnere bytte av rekvisita, grunnet et nyskapende blekksystem.

 

Høy produktivitet

En versjon av en slik skriver, er Epson WF-C5890DW. Denne skriveren har raskere første-utskrift (FPOT) for både farge- og svart-hvitt-utskrifter, enn sammenlignbare laserskrivere. I tillegg kan WF-C5890DW skrive ut på en lang rekke medier, inkludert resirkulert papir, glanset media, konvolutter og etiketter.

Et stort utvalg av programvare og verktøy gir alternativer for sikker utskrift og hjelp til å administrere enheter eksternt. Trådløs tilkobling gir også støtte for utskrift fra mobile enheter. Med sitt splitter nye og brukervennlige brukergrensesnitt er det også intuitivt å bruke.

 

GP Digital leverer både hardware og support knyttet til IT i bedrift. Du kan kjøpe produkter direkte fra oss, eller ta kontakt for å avtale installasjon og support.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.