Top
GP Digital / Nyheter  / Ny nettbutikk, nye prosjekter, nye medarbeidere

Ny nettbutikk, nye prosjekter, nye medarbeidere

Daglig leder David Andreassen og teamleder Remi Eriksen hos GP Digital – et selskap som for tiden opplever god vekst.

SPENNENDE OG HEKTISKE DAGER HOS GP DIGITAL:

Ny nettbutikk, nye prosjekter, nye medarbeidere

GP Digital hadde full fart allerede på vei inn i 2022 og planlegger å kjøre resten av året i samme tempo. De siste månedene har selskapet jobbet med flere spennende prosjekter som gir rom for å hente inn nye dyktige medarbeidere. På toppen av det hele lanseres ny nettbutikk som gjør det enda enklere for kundene å skaffe seg nødvendig IT-utstyr.  

– Nettbutikken gjør det mye enklere for kundene våre å skaffe seg det utstyret de trenger, sier teamleder Remi Eriksen.
– Nå kan kunden raskt få oversikt over alt vi kan tilby og bestille produktene de har behov for. I tillegg er nettbutikken tilpasset slik at kunden får se sine egne priser og kan sjekke lagerstatus. Dermed vet de når varen blir levert og hva som kommer på fakturaen. Enkelt og forutsigbart hele veien.

Remi understreker samtidig at de kundene som ønsker å sende e-post, ringe eller stikke innom kundesenteret, selvfølgelig er velkommen til en prat om produkter og løsninger.

Philip André Gaulin er en av flere nye som har begynt hos GP Digital de siste månedene. Her viser han selskapets nye nettbutikk som lanseres i disse dager.

Opplever god vekst

GP Digital opplevde god vekst i 2021 og har hentet inn flere spennende prosjekter, for eksempel avanserte 3D-scannere som kan monteres på roboter, og utbygging av større nettverk- og møteromsløsninger. I tillegg handler det mye om å utvikle IT-strategier for kundene så de står rustet for å møte den digitale utviklingen og har det de trenger av produkter og løsninger. Selskapet er også i gang med flere spennende prosjekter innen skreddersydde og egenutviklede programvareløsninger.

Nye medarbeidere

Økt oppdragsmengde gir rom for flere medarbeidere. På tampen av 2021 kom ny IT-administrator og ny IT-tekniker på plass. I forbindelse med satsningen på egenutviklet programvare er det også ansatt en ekstra systemutvikler.

Ramazan Sanlioglu (første bilde) er foreløpig nyeste medarbeideren på vei inn hos GP Digital og skal jobbe med systemutvikling. I det andre bildet ser vi daglig leder David Andreassen sammen med Fredrik Breda som er nyansatt IT-administrator.

– Vi er inne i en veldig spennende periode og har mange planer for tjenestetilbudet i 2022. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre det vi kan tilby og strekker oss langt for å være foretrukket leverandør av IT-tjenester i vår region, forteller David Andreassen som er daglig leder i GP Digital.
– Selv om det kan være krevende enkelte dager, så er det fantastisk å se hvordan vi utvikler oss, og kan være med å bidra til at kundene våre kan lykkes innenfor sine felt. Det er det som driver oss videre, avslutter han.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.