Top
GP Digital / Nyheter  / Handymannens beste verktøy: Galaxy Tab Active4 Pro
SAMSUNG Galaxy Tab Active4 Pro

Handymannens beste verktøy: Galaxy Tab Active4 Pro

Jobber du ute i felten, er det alfa og omega med verktøy som tåler vær, vind og innimellom litt juling. Noe som lar deg jobbe raskt og smart, og som er til å stole på.

Navnet på dette verktøyet? Galaxy Tab Active4 Pro

 

SAMSUNG Galaxy Tab Active4 Pro

 

Den nye nettbrettet Galaxy Tab Active4 Pro tåler både vær, vind og andre utfordringer som oppstår i felten. Det er IP68-klassifisert og sertifisert i samsvar med MIL-STD 810H. Nettbrettet tåler opptil 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter, og leveres med S Pen og et robust deksel.

Kjøp Galaxy Tab Active4 Pro her (for bedrifter).

Skjermen på Galaxy Tab Active4 Pro er ytterligere forsterket med et nytt og sterkt Gorilla Glass 5, som er mer ripebestandig enn tidligere modeller. Både skjerm og medfølgende S Pen kan brukes med tynne hansker, noe som gjør det enklere å signere og notere ute på jobb.

Galaxy Tab Active4 Pro er fullpakket med funksjoner. Du kan for eksempel jobbe med PC-følelse på en ekstra skjerm takket være Samsung DeX. Med Galaxy Tab Active4 Pro kan du også skanne strekkoder ved lagerkontroll og utføre ID-sjekk med NFC – og bruke den som et mobilt kassasystem. Den nye prosessoren gjør brettet enda raskere og du har god lagringsplass til tunge filer og videomateriale. Oppkobling til både 5G- og WiFi 6E-nettverk gir lynrask og pålitelig bruk.

 

Et sikkert valg

Sikkerhetsplattformen Knox er innebygd i alle lag – fra chipset til programvare. Galaxy Tab XCover 4 Pro inngår i Enterprise Edition – et konsept som forenkler administrasjonen av bedriftens enheter for mer produktiv bruk ved store sikkerhetsoppdateringer og med minst 2 års tilgjengelighet.

Galaxy Tab Active4 Pro har sylskarpe kameraer på 13MP AF + 8MP og er klargjort for mPOS (NFC), noe som gjør det enkelt å sette opp et mobilt kassasystem, utføre lagerkontroll og ID-sjekk. Med Google ARCore kan du forsterke virkeligheten og skape en detaljert visuell representasjon for opplæring og presentasjoner i felten.

 

PC-følelse med Samsung DeX

SAMSUNG Galaxy Tab Active4 Pro

Galaxy Tab Active4 Pro er klargjort for Samsung DeX. Koble Galaxy Tab Active4 Pro til en større skjerm for et PC-lignende grensesnitt. Bruk mobilen som en PC: Rediger dokumenter, vis presentasjoner eller foreta videosamtaler.

 

Klar for å oppgradere? Kjøp Galaxy Tab Active4 Pro her!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.